Jens Hundartiklar
  Hem » Katalog » Recensioner Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
Kategorier
Hundkoppel-> (20)
Halsband (38)
Väskor (8)
Selar (12)
Spårlinor (7)
Draghundsutrustning (11)
Sök och kamprullar (16)
Tjänstetecken
Jakt (8)
Apporter (7)
Dressyr (14)
Hundtäcken och fällar (4)
Hundvård (21)
Mat och vattenskålar (13)
Leksaker (29)
Säkerhet och reflex (29)
Hundtugg (6)
Burar (1)
Övrigt (45)
Tillverkare
Nyheter. mer
Munkorg K-9 läder
Munkorg K-9 läder
170,00kr
Sök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning
Information
Frakt & Returer
Köpinformation
Om oss
Kontakta oss
Läs vad andra tycker Läs vad andra tycker
Visar 1 till 10 (av 52 recensioner) Resultatsidor:  1  2  3  4  5 ...  [Nästa >>] 
Halvstryp läder av Karin Hansen Skrivet datum: lördag 28 mars, 2015
Halvstryp läder Sådant halsband rekommenderar jag verkligen vidare. Min äldsta hane har haft ett sådant halsband i ö..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Nomeanspänning av Lars Ähdel Skrivet datum: onsdag 11 januari, 2012
Nomeanspänning Fungerade bra på första testturen, helt klart bra gjord! Snabb leverans!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Måstekoppel av Karin Hansen Skrivet datum: tisdag 27 december, 2011
Måstekoppel Det kopplet är verkligen det bästa jag någonsin haft till mina hundar. Köpte det första för flera år..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Måstekoppel av Sofie Olli Skrivet datum: söndag 04 december, 2011
Måstekoppel Helt underbart koppel! Vill inte ha något annat koppel någonsin. Hittar inte ett bättre koppel än de..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Expanderlina av Dick Larsson Skrivet datum: onsdag 10 augusti, 2011
Expanderlina Har använt tävlingsutförandet under 1år på min Sibirean Husky både på tävling och dagligen fungerar ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Arrak Klövjeväska av Eva-Marie Brorsson Skrivet datum: tisdag 24 maj, 2011
Arrak Klövjeväska Har köpt en sådan här tidigare till min hund, en Dobermann, fungerar utmärkt. Nu är dock den gamla h..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Flätat läder halvstryp av Britt Franzén Skrivet datum: söndag 13 februari, 2011
Flätat läder halvstryp Är jättenöjd! Köpte 3 st och alla var lika fina. Mjuka och lätta att sätta på. Ett mycket bra köp!..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Måstekoppel av Maria Lundqvist Skrivet datum: tisdag 18 januari, 2011
Måstekoppel Jättenöjd, men det färgar av sig (har svart) Hoppas det försvinner!

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Helstryp alpinrep av Maria Lundqvist Skrivet datum: tisdag 18 januari, 2011
Helstryp alpinrep Tyst, snabbt och snyggt! Jättebra halsband!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Gummifrisbee flytande 22 cm av Helena Östberg Skrivet datum: lördag 16 oktober, 2010
Gummifrisbee flytande 22 cm Min Schäfer-hane tuggade sönder alla frisbees på bara några minuter, men den här har jag haft i fler..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Visar 1 till 10 (av 52 recensioner) Resultatsidor:  1  2  3  4  5 ...  [Nästa >>] 
Varukorg mer
...är tom
Storsäljare
01.Tuggknut
02.Måstekoppel
03.Levergodis torkade
04.Expanderlina
05.Helstryp alpinrep
06.Handsfree Expanderande Jogging och Promenadkoppel med bälte
07.Vanligt läderkoppel
08.Dubbelkoppel i läder
09.Klicker
10.Halvstryp syntet vadderat
11.Syntetkoppel
12.Träapport stor
13.Munkorg i plast
14.Gå fint-sele Easy-Walk
15.Jogging och promenadbälte
16.Retrieverkoppel i rep 8mm
17.Matbar rostfri inklusive skålar
18.Reflexväst
19.Kort koppel
20.Klövjeväska svart med bentryck
Recensioner mer
Måstekoppel
Helt underbart koppel! Vill inte ha något annat koppel någon ..
5 av 5 Stjärnor!
Språk
Svenska
Valutor

Copyright © 2003 osCommerce
Powered by osCommerce