Jens Hundartiklar
  Hem » Katalog » Recensioner Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
Kategorier
Hundkoppel-> (13)
Halsband (26)
Väskor (6)
Selar (4)
Spårlinor (6)
Draghundsutrustning (9)
Sök och kamprullar (12)
Tjänstetecken
Jakt (6)
Apporter (7)
Dressyr (5)
Hundtäcken och fällar (1)
Hundvård (9)
Mat och vattenskålar (7)
Leksaker (19)
Säkerhet och reflex (14)
Hundtugg (1)
Burar
Övrigt (18)
Tillverkare
Nyheter. mer
Expanderförlängning
Expanderförlängning
110,00kr
Sök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning
Information
Frakt & Returer
Köpinformation
Om oss
Kontakta oss
Läs vad andra tycker Läs vad andra tycker
Visar 1 till 10 (av 40 recensioner) Resultatsidor:  1  2  3  4  [Nästa >>] 
Måstekoppel av Karin Hansen Skrivet datum: fredag 27 december, 2019
Måstekoppel Det bästa koppel jag någonsin haft till mina hundar !!! Har haft det i flera år till mina hundar oc..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Halvstryp läder av Karin Hansen Skrivet datum: lördag 28 mars, 2015
Halvstryp läder Sådant halsband rekommenderar jag verkligen vidare. Min äldsta hane har haft ett sådant halsband i ö..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Nomeanspänning av Lars Ähdel Skrivet datum: onsdag 11 januari, 2012
Nomeanspänning Fungerade bra på första testturen, helt klart bra gjord! Snabb leverans!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Måstekoppel av Karin Hansen Skrivet datum: tisdag 27 december, 2011
Måstekoppel Det kopplet är verkligen det bästa jag någonsin haft till mina hundar. Köpte det första för flera år..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Måstekoppel av Sofie Olli Skrivet datum: söndag 04 december, 2011
Måstekoppel Helt underbart koppel! Vill inte ha något annat koppel någonsin. Hittar inte ett bättre koppel än de..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Expanderlina av Dick Larsson Skrivet datum: onsdag 10 augusti, 2011
Expanderlina Har använt tävlingsutförandet under 1år på min Sibirean Husky både på tävling och dagligen fungerar ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Arrak Klövjeväska av Eva-Marie Brorsson Skrivet datum: tisdag 24 maj, 2011
Arrak Klövjeväska Har köpt en sådan här tidigare till min hund, en Dobermann, fungerar utmärkt. Nu är dock den gamla h..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Flätat läder halvstryp av Britt Franzén Skrivet datum: söndag 13 februari, 2011
Flätat läder halvstryp Är jättenöjd! Köpte 3 st och alla var lika fina. Mjuka och lätta att sätta på. Ett mycket bra köp!..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Måstekoppel av Maria Lundqvist Skrivet datum: tisdag 18 januari, 2011
Måstekoppel Jättenöjd, men det färgar av sig (har svart) Hoppas det försvinner!

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Helstryp alpinrep av Maria Lundqvist Skrivet datum: tisdag 18 januari, 2011
Helstryp alpinrep Tyst, snabbt och snyggt! Jättebra halsband!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Visar 1 till 10 (av 40 recensioner) Resultatsidor:  1  2  3  4  [Nästa >>] 
Varukorg mer
...är tom
Storsäljare
01.Måstekoppel
02.Expanderlina
03.Handsfree Expanderande Jogging och Promenadkoppel med bälte
04.Helstryp alpinrep
05.Dubbelkoppel i läder
06.Klicker
07.Halvstryp syntet vadderat
08.Syntetkoppel
09.Träapport stor
10.Reflexväst
11.Jogging och promenadbälte
12.Retrieverkoppel i rep 8mm
13.Kort koppel
14.Matskål rostfri
15.Reflexkoppel
16.Valpkullshalsband 6 st.
17.Hundförarbälte Svart/Grå
18.Sökrulle skinn 12 cm
19.Lek och kamprulle i läder
20.Latexrulle med rephandtag
Recensioner mer
Nomeanspänning
Fungerade bra på första testturen, helt klart bra gjord! Sna ..
5 av 5 Stjärnor!
Språk
Svenska
Valutor

Copyright © 2003 osCommerce
Powered by osCommerce