Jens Hundartiklar
  Hem » Katalog » Recensioner Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
Kategorier
Hundkoppel-> (13)
Halsband (26)
Väskor (6)
Selar (4)
Spårlinor (6)
Draghundsutrustning (9)
Sök och kamprullar (12)
Tjänstetecken
Jakt (6)
Apporter (7)
Dressyr (5)
Hundtäcken och fällar (1)
Hundvård (9)
Mat och vattenskålar (7)
Leksaker (19)
Säkerhet och reflex (14)
Hundtugg (1)
Burar
Övrigt (18)
Tillverkare
Nyheter. mer
Expanderförlängning
Expanderförlängning
110,00kr
Sök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning
Information
Frakt & Returer
Köpinformation
Om oss
Kontakta oss
Läs vad andra tycker Läs vad andra tycker
Visar 11 till 20 (av 40 recensioner) Resultatsidor: [<< Föregående]   1  2  3  4  [Nästa >>] 
Gummifrisbee flytande 22 cm av Helena Östberg Skrivet datum: lördag 16 oktober, 2010
Gummifrisbee flytande 22 cm Min Schäfer-hane tuggade sönder alla frisbees på bara några minuter, men den här har jag haft i fler..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Flätat läder halvstryp med länk av Camilla Green Skrivet datum: söndag 23 maj, 2010
Flätat läder halvstryp med länk Jättefint halsband som inte färgar av sig. Jag fick jättebra service och halsbandet precis som ja vi..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Valpkullshalsband 6 st. av Monica Edel Skrivet datum: onsdag 31 mars, 2010
Valpkullshalsband 6 st. Dessa har jag efterlyst i många år och blev så glad när jag hittade dem. Men tyvärr var de för små f..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Måstekoppel av Helene Henhammar Skrivet datum: måndag 24 augusti, 2009
Måstekoppel Jag är helnöjd med detta koppel, så jag tänker beställa fler så att alla hundarna får ett varsitt. :..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Hundförarbälte Svart/Grå av Mea Gustafsson Skrivet datum: tisdag 28 juli, 2009
Hundförarbälte Svart/Grå Rejält hundförarbälte som ändå är smidigt att använda! Kanon!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Flätat läder halvstryp av Sandra Axelsson Skrivet datum: söndag 22 februari, 2009
Flätat läder halvstryp Mjukt och fint!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Valpkullshalsband 6 st. av Iréne Dahlén Skrivet datum: torsdag 08 januari, 2009
Valpkullshalsband 6 st. Jag beställde hem 2 förp nya valpkullshalsband och blev så himla glad !!! De kom i 12 olika färger d..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Expanderkoppel av emilia johansson Skrivet datum: måndag 17 november, 2008
Expanderkoppel Är mycket bra! Den dämpar mycket bra tex. vid jogging och dyl. Men kvaliteten är jag lite osäker på,..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Jogging och promenadbälte av emilia johansson Skrivet datum: måndag 17 november, 2008
Jogging och promenadbälte Skön och följsam! Mycket god kvalitet verkar det också vara! REKOMENDERAS!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Gummifrisbee flytande 22 cm av Gunvor Roslind Skrivet datum: måndag 11 augusti, 2008
Gummifrisbee flytande 22 cm Har en sån här till vovven, dock inte köpt här. Men den bästa leksak jag köpt åt henne. Hon bara äsl..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Visar 11 till 20 (av 40 recensioner) Resultatsidor: [<< Föregående]   1  2  3  4  [Nästa >>] 
Varukorg mer
...är tom
Storsäljare
01.Måstekoppel
02.Expanderlina
03.Handsfree Expanderande Jogging och Promenadkoppel med bälte
04.Helstryp alpinrep
05.Dubbelkoppel i läder
06.Klicker
07.Halvstryp syntet vadderat
08.Syntetkoppel
09.Träapport stor
10.Reflexväst
11.Jogging och promenadbälte
12.Retrieverkoppel i rep 8mm
13.Kort koppel
14.Matskål rostfri
15.Reflexkoppel
16.Valpkullshalsband 6 st.
17.Hundförarbälte Svart/Grå
18.Sökrulle skinn 12 cm
19.Lek och kamprulle i läder
20.Latexrulle med rephandtag
Recensioner mer
Nomeanspänning
Fungerade bra på första testturen, helt klart bra gjord! Sna ..
5 av 5 Stjärnor!
Språk
Svenska
Valutor

Copyright © 2003 osCommerce
Powered by osCommerce