Jens Hundartiklar
  Hem » Katalog » Recensioner Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
Kategorier
Hundkoppel-> (13)
Halsband (26)
Väskor (6)
Selar (4)
Spårlinor (6)
Draghundsutrustning (9)
Sök och kamprullar (12)
Tjänstetecken
Jakt (6)
Apporter (7)
Dressyr (5)
Hundtäcken och fällar (1)
Hundvård (9)
Mat och vattenskålar (7)
Leksaker (19)
Säkerhet och reflex (14)
Hundtugg (1)
Burar
Övrigt (18)
Tillverkare
Nyheter. mer
Flashbälte Active
Flashbälte Active
300,00kr
Sök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning
Information
Frakt & Returer
Köpinformation
Om oss
Kontakta oss
Läs vad andra tycker Läs vad andra tycker
Visar 31 till 40 (av 40 recensioner) Resultatsidor: [<< Föregående]   1  2  3  4 
Dubbelkoppel i läder av Camilla Nilsson Skrivet datum: lördag 31 december, 2005
Dubbelkoppel i läder Snyggt, bra och prisvärt. Använder mitt när jag kör drag med 2 hundar, knäpper då fast det vid deras..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Jogging och promenadbälte av Camilla Nilsson Skrivet datum: lördag 31 december, 2005
Jogging och promenadbälte Toppen att använda vid tolkning på t ex skidor eller inlines! Också smidig vid jogging och stavgång...

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Expanderkoppel av Camilla Nilsson Skrivet datum: lördag 31 december, 2005
Expanderkoppel Mycket prisvärd. Avlastar och dämpar ryck vid tolkning, jogging etc. Kraftig, verkar hållbar.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Helstryp alpinrep av Mea Gustafsson Skrivet datum: torsdag 24 november, 2005
Helstryp alpinrep Outslitligt, lätt, smidigt och tyst. Kort sagt - ett jättebra halsband!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Underullskarda roterande piggar av Zarah Nilsson-Eriksson Skrivet datum: torsdag 22 september, 2005
Underullskarda roterande piggar Håller med föregående talare, helt underbar! Far även lätt igenom tovor som man annars fått suttit o..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Latexrulle med rephandtag av Charina Lundholm Skrivet datum: lördag 20 augusti, 2005
Latexrulle med rephandtag En jättebra leksak för min hund , samt att man kan ge den som belöning ,när man tränar in olika mome..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Underullskarda roterande piggar av Charina Lundholm Skrivet datum: lördag 20 augusti, 2005
Underullskarda roterande piggar Kanon har aldrig fått bort så mycket hår någon gång som med denna karda,den ska alla ha som har hund..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Underullskarda roterande piggar av Zarah Nilsson-Eriksson Skrivet datum: torsdag 09 juni, 2005
Underullskarda roterande piggar Toppenbra! Reder ut både tovor lätt och drar ur ullen som ingenting, behändigt att slippa den eviga ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Cykel och spårsele halvnomesydd av Malin Lockner Skrivet datum: fredag 11 mars, 2005
Cykel och spårsele halvnomesydd mycket bra passform på selen, har haft problem i spåret med att hunden trasslat in sig i linan, vilk..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Dubbelkoppel i läder av Tomas Göranzon Skrivet datum: söndag 20 februari, 2005
Dubbelkoppel i läder Ett mycket prisvärt dubbelkoppel, som gör dina hundar lite friare.

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Visar 31 till 40 (av 40 recensioner) Resultatsidor: [<< Föregående]   1  2  3  4 
Varukorg mer
...är tom
Storsäljare
01.Måstekoppel
02.Expanderlina
03.Handsfree Expanderande Jogging och Promenadkoppel med bälte
04.Helstryp alpinrep
05.Dubbelkoppel i läder
06.Klicker
07.Halvstryp syntet vadderat
08.Syntetkoppel
09.Träapport stor
10.Reflexväst
11.Jogging och promenadbälte
12.Retrieverkoppel i rep 8mm
13.Kort koppel
14.Matskål rostfri
15.Reflexkoppel
16.Valpkullshalsband 6 st.
17.Hundförarbälte Svart/Grå
18.Sökrulle skinn 12 cm
19.Lek och kamprulle i läder
20.Latexrulle med rephandtag
Recensioner mer
Nomeanspänning
Fungerade bra på första testturen, helt klart bra gjord! Sna ..
5 av 5 Stjärnor!
Språk
Svenska
Valutor

Copyright © 2003 osCommerce
Powered by osCommerce