Jens Hundartiklar
  Hem » Katalog » Recensioner Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
Kategorier
Hundkoppel-> (18)
Halsband (31)
Väskor (6)
Selar (6)
Spårlinor (7)
Draghundsutrustning (9)
Sök och kamprullar (12)
Tjänstetecken
Jakt (8)
Apporter (7)
Dressyr (9)
Hundtäcken och fällar (1)
Hundvård (15)
Mat och vattenskålar (8)
Leksaker (21)
Säkerhet och reflex (21)
Hundtugg (2)
Burar
Övrigt (28)
Tillverkare
Nyheter. mer
Dummy 7x30,5 cm
Dummy 7x30,5 cm
100,00kr
Sök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning
Information
Frakt & Returer
Köpinformation
Om oss
Kontakta oss
Läs vad andra tycker Läs vad andra tycker
Visar 31 till 40 (av 47 recensioner) Resultatsidor: [<< Föregående]   1  2  3  4  5  [Nästa >>] 
Spårlina plast med repkärna 6 mm av Maria Lundqvist Skrivet datum: lördag 28 oktober, 2006
Spårlina plast med repkärna 6 mm Jättebra spårlina, glider fint genom skog och mark. Skulle dock ha önskat att den fanns i 4 mm, då s..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Spårsele i läder av Maria Lundqvist Skrivet datum: lördag 28 oktober, 2006
Spårsele i läder Superbra spårsele, mjukt och fint läder i bra kvalitet, skaver inte på pälsen. Har letat länge efter..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Spårlina av tjärad hampa av Jenny Fallgren Skrivet datum: torsdag 26 oktober, 2006
Spårlina av tjärad hampa Helt underbar, å luktar mums :)

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Underullskarda roterande piggar av Jenny Fallgren Skrivet datum: torsdag 12 oktober, 2006
Underullskarda roterande piggar Helt underbar! Fast grepp, får med alla strån. Klart värd sitt pris

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Aktivitetskula med ljud av Jenny Fallgren Skrivet datum: torsdag 12 oktober, 2006
Aktivitetskula med ljud Vår schäfer älskar sin boll, ett roligt ljud som inte är irriterande för de egna örat. Bra att den g..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Expanderkoppel av Charlotta Engberg Hydén Skrivet datum: måndag 08 maj, 2006
Expanderkoppel Prisvärd. Ser hållbar ut, hoppas det!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Cykel och spårsele halvnomesydd av Charlotta Engberg Hydén Skrivet datum: måndag 08 maj, 2006
Cykel och spårsele halvnomesydd Jättenöjd! Passar mycket bra. Har letat ett halvår efter en sele som denna...

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Dubbelkoppel i läder av Camilla Nilsson Skrivet datum: lördag 31 december, 2005
Dubbelkoppel i läder Snyggt, bra och prisvärt. Använder mitt när jag kör drag med 2 hundar, knäpper då fast det vid deras..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Jogging och promenadbälte av Camilla Nilsson Skrivet datum: lördag 31 december, 2005
Jogging och promenadbälte Toppen att använda vid tolkning på t ex skidor eller inlines! Också smidig vid jogging och stavgång...

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Expanderkoppel av Camilla Nilsson Skrivet datum: lördag 31 december, 2005
Expanderkoppel Mycket prisvärd. Avlastar och dämpar ryck vid tolkning, jogging etc. Kraftig, verkar hållbar.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Visar 31 till 40 (av 47 recensioner) Resultatsidor: [<< Föregående]   1  2  3  4  5  [Nästa >>] 
Varukorg mer
...är tom
Storsäljare
01.Måstekoppel
02.Levergodis torkade
03.Expanderlina
04.Handsfree Expanderande Jogging och Promenadkoppel med bälte
05.Helstryp alpinrep
06.Vanligt läderkoppel
07.Dubbelkoppel i läder
08.Klicker
09.Halvstryp syntet vadderat
10.Syntetkoppel
11.Träapport stor
12.Munkorg i plast
13.Gå fint-sele Easy-Walk
14.Jogging och promenadbälte
15.Retrieverkoppel i rep 8mm
16.Reflexväst
17.Kort koppel
18.Matskål rostfri
19.Munkorg i nylon
20.Reflexkoppel
Recensioner mer
Flätat läder halvstryp
Är jättenöjd! Köpte 3 st och alla var lika fina. Mjuka och l ..
5 av 5 Stjärnor!
Språk
Svenska
Valutor

Copyright © 2003 osCommerce
Powered by osCommerce